HTML

Napi Andris

Miért jó, ha az embernek van egy 14 évvel fiatalabb öccse, aki másfél évesen csak a reklámokat nézte a tévében, aki gyaloglás helyett mindenhová galoppozva közlekedik, minden nap csinál egy kis felfordulást, aki minden mozdítható tárgyat elcipel a helyéről (beleértve a fürdőszobai küszöböt), akinek kedvenc műsorvezetője Sebesség Balázs, aki feltalálta a kuszkumozás jelenségét és gyűjti a nem használatos mobiltelefonokat? Hát, mellette sohasem unatkozunk.

Friss topikok

Linkek

Archívum

Névnapi családi banzáj

2010.05.22. 20:58 birdghosts

Mivel nekem is és 8 évvel fiatalabb unokatesómnak is a múlt héten volt a névnapunk, ma egy kis családi összejövetelt tartottunk a nagynénéméknél. Olyan teraszon grillezőset.

Nagyban beszélgetünk, amikor egyszer csak nagymamám felfigyelt arra, hogy az öcsém sikeresen leszerelte az egyik székpárna gombját. Andris először, olyan igazi bajkeverőként, bebújt a nagymamám széke mögé, aki azt mondogatta, hogy aki leszedte, annak bizony vissza is kell majd varrnia. Aztán, amikor mondtuk neki, hogy esetleg egy bocsánat vagy valami, szépen mosolyogva odasompolyog a nagynénémhez, ránéz hatalmas szemekkel, majd megszólal:
- Majd hívok egy szakembert, aki megcsinálja, jó? Egy mestert. Egy mesterszakácsot.
 

Szólj hozzá!

Címkék: család gomb mindennapok grillezés napi andris

A bejegyzés trackback címe:

https://napiandris.blog.hu/api/trackback/id/tr602023747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása